19 mei 1e pinksterdag

19 mei 2024 - Velp, Nederland

Op tijd op voor de braderie in Grave. Begin om 11.00 en om 14.00 zijn hoosbuien voorspeld.

Jos op de fiets, Bas en ik in de auto om Simone en rostoel op te halen. Annebelle en Jos zijn samen naar de stad gefietst.  We waren binnen 1 minuut de dames al kwijt. Die gingen in een turbotempo richting terras😳. Wij een stuk langzamer. Door te weinig personeel een eeuwigheid zitten wachten voor ons kopje koffie. Bas was helemaal niet moe. Lag heerlijk in mijn armen.

1000013962

Ons zelf verwend met een flesje deo (in de camper greep ik al 2 dagen mis), een thermobeker voor aan Jos zijn nieuwe schoolstoel. En ik heb Eymards tas toch maar ingewisseld voor een nieuwe. Hij was te versleten.

Vanwege de buienvoorspelling en de kleur van de lucht naar huis gegaan. Jos direct en ik nog even via Simones huis. We waren echt net op tijd thuis. Fiets en stoel beide achterin de Kangoo gegooid. Was ik bij de 3e spat ook binnen om 13.25. De lucht blijft dus betrouwbaarder dan buienradar. Het bleef met tussenpozen regenen en onweren. Bas kreeg 3x zijn noodsnuif, maar kon geen rust vinden.

1000013983

Uiteindelijk met heel veel moeite kon hij even slapen. Op het rugkussen van de bank. Half tegen mij aan.

1000013984

Vanavond frietjes opgehaald in Grave. Heerlijk.

1000013979

Ook de hele avond met een gestresste Bas gezeten. Uiteindelijk kon hij op 1 plaats blijven zitten, maar hij bleef hijgen. Het heeft de hele avond dus geregend en ge-onweerd. Wij hebben radio geluisterd en boekje gelezen.

Tot morgen