23-12

23 december 2025 - Herk-de-Stad, België

Heerlijke nacht gehad. Tot Bas wakker werd om 9.00. Lekker rustig de dag opgestart. De geplande fietstocht ging niet door, bij gebrek aan zin 🤪. Toen de garage maar anders ingericht, want de optimale inrichting hebben we nog niet gevonden.

Daarna na de volgende plek gereden: Herk de stad. Een klein stukje maar.

Een kleine plek voor campers tot 8m.  Gelukkig stond er maar 1 andere waardoor ik voldoende ruimte had om achteruit in de parkeren. Blijft nog wel een dingetje 😬. Omdat de accu niet echt hij laat door gebrek aan 🌞☀️, de camper voor de zekerheid maar aan de paal gezet. Om er, na de wandeling, achter te komen dat onze nieuwe stroom haspel niet handig is. We hadden geen stroom meer via de kabel, stekkers gecontroleerd,  geen stroom, opnieuw geld erin gegooid, geen stroom. Ander nummer geprobeerd, geen stroom. Bleek het een gevalletje: of je steekt de stekker opnieuw in de kabelhaspel. Daar bleek hij uit te zijn gegaan omdat snoertje te kort is. Nu maar op een emmer gelegd, zodat hij er niet nog een keer uit kan vallen. €0,50 als leergeld betaald🫣.

Lopend naar het centrum gegaan van Herk de stad (is meer Herk het Gat🫣🤪). Blijk ik er al een geweest te zijn😳. Ik herkende de wasserette en de kroeg waar ik toen heb zitten wachten tot de was klaar was🙄. Hier hadden Jozef en Maria geluk: hun kindje was al geboren.

6502

Omdat er volgens mr Google pas een supermarkt op 1 km afstand was, waren we blij dat we een bakker vonden  die brood, beleg en bouletten verkocht. Knetterduur,  maar beter iets dan niets gezien de komen de feestdagen. Bleek er op 200 meter afstand een buurtsuper te liggen 😖. De verse groenten waren ook knetterduur, dus maar een afgeprijsd zakje gepakt.

Terug heeft Bas zelf gereden 😁👍🏻.

6503

6504

Naar deze school zou ik mijn kind niet durven sturen. Alle ramen werden gestut 🤔😳.

6505

Thuis genoten van lekkere warme chocomelk met een gebakje erbij.☺️

Vanavond lekkere noodles gegeten met een chocovlaatje met slagroom toe.

Ook nog een filmpje gekeken en nu lekker slapen.

Tot morgen.

1. Jolanda Bissels:
    23 december 2025
    Nieuwe mode Jos jouw hoofddeksels?😜
    Snap het wel want het was echt koud vandaag!!😘