5-8 Onverwachte verhuisdag

5 augustus 2024 - Wijhe, Nederland

Bas mocht de wekker zetten  voor vanmorgen. En die bleek pas om 11.30 af te lopen voor de 1e keer 😁. Toen meteen opgestaan. We zouden naar Zwartsluis fietsen vandaag, maar het is zo benauwd en morgen wordt het nog erger, dat we besloten om maar meteen te verkassen, voor het nog heter gaat worden.

Om 14.00 stonden we daarom in Wijhe, langs het water, vlak bij een grote boom (en dus schaduw).

1000016330

Bas meteen zijn koelpak aangetrokken, want die bleef hijgen. En dat stopt dan meteen👍🏻.

Toen we ons geïnstalleerd hadden, was het wachten op Jaap, de havenmeester met de toegangskaart voor de douche. Gelukkig kwam de kaart snel. Maar meteen de toegankelijkheid getest: NIET! Het sanitair bevindt zich op een drijvend platform. Eerst een te steile vlonder af, dan een iets te grote drempel over en dan via een veel te hoge opstap naar binnen. We waren blij dat Jaap hielp om Jos weer op het vaste land te krijgen.

1000016332

Hele middag bij de botenhelling in de schaduw gezeten, vlak bij de bus waar je vragen aan de IJssel kunt stellen.

1000016331

Tot laat buiten gezeten en genoten van de mooie zonsondergang.

1000016341

Het was een mooie rustige dag vandaag. Nog 3 of 4 nachtjes en dan gaan we weer naar huis.

Tot morgen